Currency:

Privacy verklaring

Privacy verklaring
We weten dat u schelen hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en wij waarderen uw vertrouwen dat we zo zorgvuldig en verstandig zal doen. Dit bericht beschrijft ons privacybeleid. Door het bezoeken aanvaardt u de in deze privacyverklaring beschreven praktijken.

klant Bescherming

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. We zullen alleen informatie gegeven te gebruiken op het moment van bestelling of bij het maken van een onderzoek met welke middelen is rechtmatig en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998 verzameld. Het wordt verzameld door het personeel en alle transacties die u kunt starten met op deze website zijn vertrouwelijk. Uw naam zal niet worden toegevoegd aan een mailinglijst en we nooit deze informatie aan derden, zonder toestemming van de klant.

Persoonsgegevens
We verzamelen informatie over u om twee belangrijke redenen:

Om uw bestelling te verwerken
Om u te voorzien van de meest efficiƫnte mogelijke service.

De aard van de informatie die wij verzamelen over u omvat:-uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw maat, uw e-mail adres, uw leeftijd, uw telefoonnummer en uw geslacht. Houd er rekening mee dat sommige van deze velden zijn optioneel en de informatie wordt alleen gebruikt als, zodat we onze klanten kunnen voorzien van de producten die ze zo goed mogelijk te willen. We zullen nooit gevoelige informatie over u verzamelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

garantie

Onze winkelwagentjes garantie beschermt u terwijl u winkelt op onze site-je hoeft geen zorgen te maken over uw credit card veiligheid. Als u zich zorgen maakt neem dan contact met ons op via e-mail om de veiligheid te bespreken.
Terug